dilluns, 16 de març del 2009

La Canya A.E. 4 – 6 A.E. Girona Femení

PARTIT MOLT INTENS I VICTÒRIA DE L’A.E. GIRONA FEMENÍ

Partit molt físic i disputat jugat en un camp molt petit que no afavoria el joc tècnic de l’A.E. Girona Femení i que s’ha convertit en un joc d’atac i defensa sense mig del camp.
La primera part ha començat amb un gol visitant molt matiner, al minut 1, per part de l’Olga. Tot i així les jugadores de La Canya A.E. han empatat el partit al minut 6, i l’Ari, en el minut 11, ha tornat avançar l’A.E. Girona Femení amb un gol directe de còrner. La primer part ha acabat sense gols però amb oportunitats en les dues porteries.
La segona part ha començat oposadament a la primera ja que La Canya A.E. ha fet un gol només començar en la centrada d’inici de part. A continuació La Canya A.E. ha apretat molt esperonat pel públic local encara que sense aconseguir cap gol. Però al minut 14 l’Ester s’ha tornat a avançar al marcador donant pas als millors minuts de l’A.E. Girona Femení aconseguint dos gols molt seguits de la Marina i l’Ester, minuts 19 i 20. Aquests gols han deixat tocades a les jugadores de La Canya A.E. però un magnífic gol des de fora de l’àrea al minut 23 els ha tornat al partit i al minut 28 han aconseguit ajustar el marcador a 4-5. Però l’A.E. Girona Femení no ha perdut els nervis i en una sacada ràpida de falta de la Marina cap a l’Ester ha acabat en el gol de la tranquil·litat només un minut després.
En resum ha estat un partit molt intens, amb oportunitats per als dos equips, en el cal destacar per part de l’A.E. Girona Femení les aturades de la Marta i els gols de l’Ester.